MENIU

PROTEST la STB, amenințări cu GREVA: Peste 700 de oameni cer demisia directorului regiei - Capitala poate intra în BLOCAJ

Protest de amploare la STB

Este protest chiar la această oră în fața Societății de Transport București (STB). Zeci de sindicaliști și angațați sunt nemulțumiți de salariile mici și cer venituri decente, dar și condiții mai bune de muncă. În plus, oamenii amenință chiar cu o grevă ce ar putea crea un haos în traficul din Capitală. 

Peste 700 de angajați din transportul public din Capitală protestează în curtea instituției și sunt nemulțumiți de modul în care merg negocierile pentru condițiile de lucru și salarizare.

Angajații STB iau în calcul întreruperea circulației transportului în comun, dacă negocierile de astăzi vor eșua. Spuneau că în zilele următoare se gândesc inclusiv la o grevă care să afecteze și circulația autobuzelor și tramvaielor.

Greva ar putea începe chiar de mâine.

Directorul general al STB, Adrian Criț, a spus că nu își va da demisia și că îi așteaptă pe oameni la negocieri începand cu data de 15. 

Și Consiliul de Administrație se pare, potrivit unor surse Realitatea PLUS, că și-ar dori demis directorului general. 

Rămâne de văzut cum vor evolua lucrurile și dacă se va ajunge până la urmă la greva generală care ar putea paraliza Bucureștiul.

Mai multe articole despre:
protest greva stb transport