MENIU

Angajații Spitalului de Urgență Suceava fac cursuri să învețe să fie politicoși

Foto cu caracter ilustrativ / Arhivă

Spitalul de Urgență Suceava va organiza cursuri de comunicare pentru toți angajații, cu scopul de a-i învăța să fie politicoși și empatici față de pacienți și aparținători. Decizia vine în urma reclamațiilor făcute de rudele celor internați care au fost tratate cu indiferență.

Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava va organiza cursuri de comunicare pentru toți angajații, pentru a-i învăța să fie politicoși și empatici față de pacienți și aparținători.

Măsura a fost luată după ce mai mulți pacienți și familiile acestora s-au plâns de comportamentul și atitudinea unora dintre angajații spitalului, scrie Monitorul de Suceava.

„În următoarea perioadă vom organiza cursuri de comunicare pe toate categoriile de personal”, a anunțat managerul spitalului, Alexandru Calancea.

Și președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, i-a atras atenția doctorului Calancea că au fost și sunt pacienți care din cauza comportamentului și atitudinii unor cadre medicale care lucrează în spital aleg să se trateze în unități spitalicești din alte județe.

Mai multe articole despre:
spital suceava cursuri politete