MENIU

Angajații din sistemul fiscal nu se lasă: protestele spontane continuă la nivel național pentru a șaptea zi consecutiv

Angajații din sistemul fiscal nu se lasă: protestele spontane continuă la nivel național pentru a șaptea zi consecutiv

Potrivit informațiilor furnizate de Sed Lex, protestele spontane din cadrul Finanțelor - ANAF continuă la nivel național deja pentru a șaptea zi consecutivă. Protestatarii spun că angajații se află încă în stradă și au declanșat conflictul colectiv. Într-un comunicat recent dat publicității, sindicaliștii au anunțat că greva generală este următoarea etapă, pe care au de gând să o aplice.

„Angajații din sistemul fiscal nu cedează, protestele spontane continuă la nivel național pentru a șaptea zi consecutiv.

Angajații sunt în stradă, conflictul colectiv de muncă este declanșat, următoarea etapă este greva generală.

Federatia Națională a Sindicatelor din Finanțe, în numele angajaților sistemului fiscal, întreabă public Guvernul României:

Cum are de gând să crească gradul de colectare fără a manifesta respect față de angajații care trebuie să îndeplinească acest obiectiv?

Apropiatul primarului din Crevedia, beneficiarul unui teren gratis de la primărie: „Vrea şi el să se căsătorească”

Cum își poate îndeplini angajamentele asumate la nivel național și international, pentru a nu rata accesarea fondurilor europene, dacă nu înțelege să profesionalizeze sistemul fiscal?

Cu cine vrea să combată contrabanda și evaziunea fiscală dacă nu oprește migrarea personalului spre locuri de muncă mai bine plătite, inclusiv în sistemul bugetar?

Solicităm Guvernului să-și asume responsabilitatea soluționării conflictului colectiv de muncă declanșat de Federația Națională a Sindicatelor din Finanțe, în considerarea faptului că îmbunătățirea activității sistemului fiscal este absolut necesară, acesta reprezentând un element de siguranță națională”, se arată în comunicatul sindicaliștilor.

ROBOR 31 august 2023. Indicele bancar la trei luni închide luna august la 6,40% - Creditele NU scad