MENIU

Angajații din penitenciare cer demisia ministrului Justiției!

Angajații din penitenciare cer demisia ministrului Justiției! Într-un comunicat transmis în această dimineață, aceștia acuză Guvernul de discriminare și spun că principalul vinovat pentru situația în care s-a ajuns este Tudorel Toader, care a dovedit CITEZ ,,totală lipsă de implicare”. 

"Ministrul justiţiei trebuie să răspundă pentru totala lipsă de implicare, angajaţii din penitenciare fiind singurii care nu beneficiază de majorarea cu până la 15% a salariului de bază acordată prin Ordonanţe de Urgenţă ale Guvernului tuturor celorlalţi angajaţi din sectorul de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională", consideră reprezentanţii Federaţiei Naţionale a Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor.

În opinia sindicaliştilor, ministrul justiţiei, Tudorel Toader, "este principalul vinovat pentru această formă de discriminare salarială a angajaţilor din penitenciare, acesta nefiind nici de această data interesat în susţinerea intereselor legitime ale personalului din subordine".

Mai multe articole despre:
ministrul justiţiei penitenciare