MENIU

Andrew Tate, noi mesaje ironice din arestul Poliției - Avocatul milionarilor: Ambii au copii în România

Apar informații incendiare în cazul controversaților frați Tate. Din spatele gratiilor, Andrew a avut, din nou, o reacție ironică pe Twitter. Mesajul postat vine după ce au apărut informații că a fost scos din arest și dus la spital, pentru că s-a simțit rău. Și apărătorul celor foi frați milionari vorbește, pentru prima dată, despre dosarul în care aceștia sunt acuzați de trafic de persoane și viol. Avocatul Eugen Vidineac susține că, deși mâine, se judecă, la Curtea de Apel București, contestația lor, nu a avut, nici până acum acces la dosar. 

Andrew Tate continuă să sfideze autoritățile din spatele gratiilor. Mai multe mesaje au fost postate recent pe contul său de Twitter. Unul dintre ele face referire la faptul că a fost scos din arest și dus la spital după ce i-ar fi fost rău. Avocatul celor doi fraţi nu a putut preciza însă dacă Andrew Tate suferă de vreo boală.

În premieră, avocatul fraților Tate aduce lămuriri legate de probele pe care le au procurorii, dar dă și detalii despre viața personală a celor doi milionari. Avocatul Eugen Vidineac susține că atât Andrew cât și Tristan au copii în România, iar în social media, mai degrabă, joacă niște roluri.

„Nu există în acest moment nicio singură probă în afară de declarația victimei care să conducă la ideea că a fost săvârșit un viol. Practic, știm că aceste persoane au făcut acuzații... au plecat liniștite și astăzi nu știm de unde să le luăm. Diferența dintre personaj și persoane... se promovează ca personaje pe social media... o imagine, un produs, o idee” (...) Au copii, ambii au copii în România”, a spus avocatul.

În apărarea lui sare și o fostă șefă de penitenciar și actual model pe o platformă pentru adulți. Femeia povestește că a colaborat cu el în urmă cu mai mulți ani: „Mi se pare foarte nedrept ce se întâmplă. E un om deosebit... trateaza frumos femeile. Am locuit o perioadă în casă cu el... am ajuns la el. M-a învățat tot ce se poate. Nu cred că este genul de bărbat care să folosească forța pentru a avea o femeie”.

Cei doi frați Tate se află în arestul poliției de pe 29 decembrie, fiind acuzați de constituirea unui grup infracţional organizat, trafic de persoane şi viol. Din vila lor din Voluntari, oamenii legii au ridicat mai multe probe, iar clădirea în care ar fi fost ținute tinerele racolate s-ar afla chiar în centrul comunității, aproape chiar și de sediul poliției. 

ANDREW TATE, MESAJ SFIDĂTOR DIN AREST

„Matrix m-a atacat. Dar ei înțeleg greșit, nu poți ucide o idee. Greu de ucis”, scrie acesta pe twitter.