MENIU

Andreea Raicu te invita: ‘Poarta rochiile mele preferate’. Uite cat costa

Andreea Raicu are o colectie de rochii preferate pe care te invita si pe tine sa le incerci. Preturile lor sunt accesibile si la reducere.

Andreea Raicu – Toate modelele preferate de rochii ale vedetei le gasesti AICI.

Andreea Raicu are o rubrica speciala pe magazinul ei online in care isi prezinta rochiile preferate si te invita si pe tine sa le achizitionezi. Preturile nu sunt deloc mari si beneficiaza si de discounturi importante. Iata 5 dintre aceste rochii:

Rochii Andreea Raicu – Rochie midi petrecuta

Uneori e greu sa obtii o tinuta care intr-adevar sa te avantajeze, insa alegerile inspirate pot fi mult mai usor de faut atunci cand ai un ajutor: rochia midi din viscoza, fara maneci si cu detaliu in talie. Pretul ei poate fi gasit AICI.

Rochii Andreea Raicu – Fusta midi cu talie inalta

Daca esti in cautarea unei tinute care sa iti scoata la iveala feminitatea, gratia si rafinamentul, alege fusta midi cu volan ce iti contureaza perfect o silueta eleganta prin evidentierea taliei. E lejera, usor de purtat si accesibila, iar oferta pentru ea o gasesti AICI.

Rochii Andreea Raicu – Rochie lunga de seara

Intalnirile de seara, petrecerile, ceremoniile sau orice alt eveniment la care participi necesita o atentie deosebita, iar acest lucru este valabil si pentru tinuta. O alegere inspirata este intotdeauna apreciata si un look fresh si sexi va fi mereu invidiat. Tocmai de aceea, rochia lunga de seara cu maneci trei sferturi si taietura pe mijloc trebuie sa fie optiunea ta numarul 1. Mai multe detalii despre ea dar si pretul le gasesti AICI.

Rochii Andreea Raicu – Rochie cocktail lunga

Una din cele mai iubite modele din colectia Andreea Raicu este acum disponibil si in varianta lunga. Stilul anilor 80 e adus din nou de actualitate cu o rochie cocktail lunga. Modelul cu umeri evidentiati si maneca lunga reprezinta o piesa clasica a decadei. Oferta pentru modelul din imagine o gasiti AICI.

Rochii Andreea Raicu – Fusta midi conica asimetrica

Ultima oferta pe care v-o recomandam in cadrul acestui articol este pentru fusta midi conica asimetrica pe care poti sa o porti de fiecare data cand vrei sa fii eleganta si sofisticata. Talia inalta si evidentiata te va ajuta sa creezi iluzia unori picioare mai lungi si a unei siluete mai suple. Pretul fustei il gasesti AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
rochii Andreea Raicu