MENIU

Andreea Marin, după DIVORŢ. Dezvăluiri uluitoare despre relaţia cu Ştefan Bănică j.r.

<p>Andreea Marin</p>

Andreea Marin a fost intotdeauna o fire discreta in ceea ce priveste viata ei personala. In urma cu doi ani, vedeta s-a despartit de sotul sau, Stefan Banica Jr, perioada foarte grea, mai ales ca l-a iubit enorm.

Intre timp, Andreea a cunoscut un alt barbat, iar acum este foarte fericita in bratele sale, chiar daca diferenta de varsta intre ei este una destul de mare. Pentru ca a trecut peste momentul divortului de Stefan Banica Jr, Andreea Marin a vorbit pentru prima oara despre relatia pe care o are cu fostul sau partener de viata.

"Eu încerc o sănătoasă separare. Cred că e firesc să fie așa, pentru că pe mine nu mă interesează ce se întâmplă acasă la tati, dar mă interesează evoluția și viața copilului meu. Deci vorbim despre ce a făcut ea, cum s-a jucat ea, ce a descoperit ea, dar în rest nu mă interesează alte detalii. E și firesc, e o discreție pe care și eu mi-o doresc, în egală măsură. Nu mi-aș dori ca altcineva din afara casei mele să pună întrebări despre ce se întâmplă în casa mea și nici eu nu o fac. În prezent, chiar suntem amândoi fericiți că am găsit maturitatea necesară pentru Violeta", a spus Andreea Marin, scrie ele.ro.