MENIU

Andreea Bănică, inspirată de Kim Kardashian? Ţinuta care i-a scandalizat pe fani

<p>Andreea Bănică</p>
<p>Andreea Bănică</p>
<p>Andreea Bănică</p>

Unele mărci vestimentare nasc situații neplăcute în rândul vedetelor, pentru că nu creează ținute exclusive, comercializate în exemplare unice, care să nu repete niciun element anterior. Cu o astfel de problemă s-a confruntat și Andreea Bănică. Ieri, vedeta a fost invitată la emisiunile „La Teo show” și la „Răi, da buni”. Rochia în care a apărut aceasta a stârnit controverse în rândul comentatorilor.

Cu o astfel de problemă s-a confruntat și Andreea Bănică. Ieri, vedeta a fost invitată la emisiunile „La Teo show” și la „Răi, da buni”. Rochia în care a apărut aceasta a stârnit controverse în rândul comentatorilor.

Ieri seară, Andreea publica pe internet o fotografie în care apărea purtând o rochie roz, din latex, pe care și-a cumpărat-o din SUA, acolo unde a mers zilele trecute, pentru a filma un nou videoclip.

Vorbim despre o rochie creată de brandul Atsuko Kudo, tot acela care care a creat și una dintre scandaloasele rochii afișate de Kim Kardashian. În timp ce mulți fani au remarcat sursa de inspirație Andreei, alții i-au sărit în apărate. „Atsuko Kudo face rochii și vestimentații pe care le poate cumpăra oricine, dacă își dorește și dacă își permite! Nu e look creat special pentru Kim Kardashian sau Rita Ora. PEOPLE! NU SUNT NIȘTE CREAȚII LIMITATE! Așa că, well done Andreea!”, a comentat una dintre fane, conform ea.md.

Dacă rochia afișată de Kim îi scotea în vileag bustul, atunci rochia Andreei a fost una mai modestă, care i-a acoperit partea decolteului.

Mai multe articole despre:
Andreea Bănică Kim Kardashian latex Atsuko Kudo