MENIU

Andreea Bălan și-a prezentat casa de lux în valoare de 850.000 de euro. Imagini impresionante din mega-locuința cântăreței

Cunoscuta cântăreață Andreea Bălan le-a prezentat fanilor săi vila în valoare de 850.000 de euro în care locuiește împreună cu cele două fiice ale sale. Totul, după ce artista a acceptat să participe la una dintre cele mai în vogă provocări de pe TikTok. 

Casa în care locuiește Andreea Bălan a fost construită inițial ca duplex, însă, cu trecerea anilor artista a adus câteva îmbunătățiri și a unit cele două proprietăți. Acum vila de lux în care stă are 340 de metri pătrați.

În videoclipurile postate pe TikTok, Andreea Bălan vorbește despre casa sa, care se află în tr-o zonă selectă, și anume Pipera. Spectatorilor le este mai întâi prezentată curtea, cu trei locuri de parcare și două intrări separate în casă.

Tom Cruise a pus ochii pe un fotomodel. Cei doi formează acum un cuplu, spune „gura lumii”

La intrare cântăreața prezintă „peretele cu amintiri”, apoi urmează spălătoria. Adreea Bălan a spus că este nevoită să folosească 2 mașini de spălat, întrucât sunt foarte  multe lucruri de spălat, ale ei și ale copiilor. 

Spectatorilor le este apoi prezentat living-ul impresionant, în suprafață de 120 metri pătrați. Din living se trece în bucătărie, locul unde mama sa excelează, conform spuselor cântăreței.

@andreeabalan

Turul casei (p1) 🤭🎼✨

♬ original sound - Andreea Balan

În partea a doua din seria de videoclipuri ”Turul Casei!” Andreea Bălan prezintă studioul de înregistrări, dar, întrucât nu are încă aparatura necesară, cântăreața l-a transformat în cameră pentru animale: un iepuraș și un papagal. 

Casa dispune de 5 băi, iar la etaj Andreea Bălan a amenajat nu mai puțin de două camere pline cu jucării, pentru copiii săi.

@andreeabalan Turul casei (p2) ✨ - Studioul de inregistrari si locul de joaca 🌈 #home ♬ Acum - Andreea Balan

Bebelușa Oana Ioniță a divorțat. Drama pe care o trăiește cea mai simpatică dansatoare de la TV

 

Mai multe articole despre:
andreea balan casa de lux locuinta cantareata