MENIU

Ancuța Cârcu, fosta peremistă convertită AUR, a fost arestată într-un dosar de proxenetism

Ancuta Circu (foto: FB)

Fosta peremistă Ancuța Cârcu, revenită cu scandal în politică din postura de autoproclamată membră AUR, a ajuns în arest vineri seară, într-un dosar de proxenetism. Cu câteva ore înainte, în direct la Realitatea Plus, Cîrcu a lansat o serie de critici la adresa liderilor AUR. În replică, liderul Claudiu Târziu a afirmat că fosta colaboratoare a lui Vadim Tudor n-a fost membră AUR și că, oricum, ar fi fost exclusă ca urmare a arestării.

Judecătoria Câmpia Turzii a admis cererea procurorilor de arestare preventivă în dosarul „Proxeneții din Tenerife” a Ancuței Cârcu.

"Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale- Compartimentul Urmăriri au pus în aplicare un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, emis în cursul acestei zile (vineri - N.R.), de către Judecătoria Turda. Mandatul a fost emis pe numele unei femei de 38 de ani, din Rebrișoara, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări pentru comiterea infracțiunii de proxenetism.

Femeia se află în custodia polițiștilor și va fi dusă în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud", au precizat polițiștii bistrițeni.

Cîrcu a precizat că avocatul ei va face recurs și i-a promis că într-o săptămână o să iasă din arest. "În Turda se discută obrăznicii și nu pe probe, în timp ce la Judecătoria Cluj se discută pe bune și pe probe. (...) Cred că s-au grăbit, mai ales că nu există probe în acest dosar, pentru a fi eu arestată”, a declarat Ancuța Cârcu, contactată telefonic, pentru InfoBistrița.ro

 

 
Mai multe articole despre:
ancuta circu arestata AUR prm vadim tudor