MENIU

Anchetă uriașă după moartea bătrânului legat de pat în spital. Familia pacientului: „Știau ce are, dar au preferat să-l lege”

Anchetă uriașă după moartea bătrânului legat de pat în spital. Foto: Facebook

Anchetă uriașă la spitalul Județean Brăila după moartea pacientului legat de pat și umilit de paznic și infirmieră. Urmele loviturilor au rămas pe mâna bărbatului de 64 de ani, spune o rudă a acestuia care a făcut publice imaginile. 

În plus, aceasta acuză faptul că bătrânul era deja înregistrat la acest spital și că știa diagnosticul lui, deci și ce medicație ar fi trebuit să urmeze. În schimb, bătrânul a avut parte de un tratament inuman din partea cadrelor medicale, ba chiar o asistentă a țipat la acesta și s-a plâns că trebuia dus la psihiatrie.

În acest fel s-a comportat cadrul medical, dar și paznicul cu bătrânul de 64 de ani, adus la spital în urma unor probleme de sănătate. Din nefericire însă, pacientul a avut parte de un sfârșit tragic. În lipsa tratamentului corespunzător, acesta a murit.

Verdict final în procesul celor 3 arabi care au ucis 17 români cu spirt contrafăcut: ce a decis instanța

Familia bătrânului este revoltată de cele întâmplate și cere dreptate de la autorități. O rudă a declarat că victima avea dureri foarte mari și trebuia să i se administreze calmante, lucru care nu s-a întâmplat:

„El era deja înregistrat la acest spital, se știa diagnosticul lui. Însă având dureri foarte mari, doamna asistentă, în loc să-i facă un calmant să-l ajute, mai bine a apelat la paznic și infirmieră să-l lege și să-i vorbească urât și cu un ton foarte ridicat”, acuză o rudă a bărbatului mort.

Reamintim faptul că, săptămâna trecută bărbatul a fost adus la spital cu probleme grave de sănătate. Acolo însă, a fost legat de pat de către paznic, iar asistenta medicală a țipat în mod repetat la acesta. După ce imaginile au apărut în spațiul public, conducerea spitalului a deschis o anchetă. 

Femeia care a suferit arsuri în explozia din spitalul Ploiești -Movila a decedat. Familia va depune plângere penală pentru malpraxis