MENIU

Anchetă uriașă după ce un elev din Bistrița a venit la școală cu un pistol cu bile

Pistol

Un elev din Bistrița a venit la școală cu o armă cu bile de jucărie.

Un elev dintr-un liceu din Bistrița este cercetat penal de polițiști, după ce a mers la școală cu un pistol cu bile de jucărie. El ar fi încercat să-și impresioneze colegii însă totul s-a terminat când au apărut oamenii legii. 

Tânărul ar fi încercat să scape de arma de jucărie la venirea polițiștilor și a aruncat-o într-un coș de gunoi, dar în cele din urmă a fost găsit. Pistolul este unul de tip airsoft cu bile și este extrem de periculos pentru că poate să cauzeze răni la nivelul ochilor și al feței. 

„La data de 9 mai a.c., în cadrul activităţilor preventive şi de verificare desfăşurate, poliţiştii Biroului Siguranţă Şcolară s-au sesizat din oficiu şi au întocmit un dosar penal în care efectuează cercetări cu privire la comiterea infracţiunii de portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase. Vizat de comiterea faptei este un tânăr, elev al unui liceu din Bistriţa, care ar fi introdus în şcoală un pistol neletal, replică a unei arme de tip airsoft, cu bile, pe care l-ar fi prezentat colegilor, după care l-a ascuns. În urma verificărilor efectuate de către poliţiştii de la Ordine Publică şi Siguranţă Şcolară, acesta a fost găsit aruncat într-un coş de gunoi, fiind ridicat în vederea continuării cercetărilor”, a transmis IPJ.

 

Mai multe articole despre:
pistol elev bistrita