MENIU

Ancheta „SEX cu minore” | Procurorii nu se dau bătuți până când nu îl văd pe senzaționalul DD în arest preventiv

Dan Diaconescu - Foto: INQUAM

Sunt clipe decisive pentru Dan Diaconescu. Fosta vedetă TV stabilește strategia împreună cu avocații săi pentru a scăpa de arestul la domiciliu. De cealaltă parte, procurorii nu se dau bătuți până când nu îl văd pe senzaționalul DD în arest preventiv. Procesul cu miză mare a fost programat pentru mâine.

Fostul realizator de televiziune este acuzat că a întreținut relații sexuale cu gemene minore în vârstă de 15 ani de mai multe ori. Acestea l-ar fi filmat și ar fi cerut bani în schimbul tăcerii. Diaconescu neagă toate acuzațiile și spune că totul este doar un război mediatic. Mai mult, acesta și-a anunțat reîntoarcerea în presă. 

În ciuda acuzațiilor grave care i se aduc, Dan Diaconescu cere sa fie liber și a declarat că nu le cunoaște pe cele două fete.

„Au aflat că mi s-a ridicat interdicția mai devreme și că pot să fac presă și politică mai devreme. Nu există nimic din ce vi s-a spus. Nu le-am cunoscut pe acele fete”, a spus Diaconescu, sâmbătă.

Întrebat de jurnaliști cine vrea să-i facă rău, Diaconescu a răspuns: „Asta vreau să aflu. De doi ani sunt șantajat”.

„Un masacru, un linșaj, să sperăm că ușor, ușor se va dovedi că totul a fost o înscenare juridică”, a descris Diaconescu dosarul penal deschis pe numele său.

„Cu două, trei zile înainte ca mascații să intre peste mine domnul Murărescu m-a anunțat că interdicția mea de televiziune și alte activități s-a scurtat cu un an și ceva. Interdicția mea expira imediat după alegeri, acum expiră înainte de alegeri”, a mai afirmat Dan Diaconescu, după ce a scăpat de măsura reținerii pentru 24 de ore.

Judecătoria Constanţa a respins, vineri seară, propunerea procurorilor de arestare preventivă a fostului patron OTV Dan Diaconescu, magistraţii dispunând măsura arestării la domiciliu pentru 30 de zile a acestuia.

Ulterior, Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a anunţat că a contestat decizia Judecătoriei Constanţa ca Dan Diaconescu să fie cercetat în arest la domiciliu.

Mai multe articole despre:
dan diaconescu ancheta dosar minore