MENIU

Anchetă la Spitalul din Buzău, după ce un tânăr polițist a murit după internare

Spitalul Județean de Urgență din Buzău a demarat o anchetă marți, după ce un tânăr poliţist de 35 de ani a decedat luni seară din cauza unor probleme la plămâni.

Poliţistul Motoaşcă Cătălin, angajat în cadrul secţiei de poliţie Racoviţeni s-ar fi prezentat săptămâna trecută la camera de gardă a Spitalului Judeţean Buzău cu probleme respiratorii grave, scrie stiridebuzau.ro

Potrivit Ramnic Press, medicii, care iniţial i-au descoperit o serie de probleme la plămâni, au decis să îl interneze de urgenţă, însă starea tânărului poliţist s-a agravat până seara. Familia a cerut transferul cu o ambulanţă la Bucureşti, însă starea poliţistului fiind foarte gravă ,nu a putut fi mutat într-un spital de specialitate.

Luni seara starea polițistului s-a agravat și cu toate eforturile medicilor buzoieni, pacientul s-a stins din viață la ora 19.

Conducerea spitalului din Buzău a primit deja o adresă de la poliție prin care este informată că s-a dechis un dosar penal în cauză, oamenii legii solicitând mai multe date despre pacient din foaia de observație.