MENIU

Anchetă la o grădiniță din București. Ce le face educatoarea copiilor ca să doarmă după-masă

Caz revoltător la o grădiniţă din Capitală. În presă au apărut înregistrări în care se aude clar cum educatoarea îi jigneşte pe copii. Femeia ţipă şi îi ameninţă pe micuţi. 

Deşi părinţii unuia dintre băieţei acuză că fiul lor este speriat şi şi-a schimbat comportamentul, încă nu au depus o plângere. Poliţiştii s-au autosesizat şi au demarat o anchetă în acest caz.

”Culcă-te! Dacă mai mişti, dacă mai deschizi un ochi, întoarce-te! Invers! Dacă mai strigi pe cineva sau te mişti, e vai de creierii tăi, m-ai auzit?”. Aşa îi îndeamnă educatoarea pe copii să doarmă după-amiaza. Femeia foloseşte acelaşi vocabular şi ton răstit şi atunci când micuţii trebuie să îşi schimbe hainele sau să mănânce.

Înregistrarea a fost realizată cu un reportofon. Îngrijorată că băieţelul ei şi-a schimbat comportamentul şi este tot mai speriat, o mamă a ascuns aparatul în ghiozdanul copilului pentru a afla ce se întâmplă la grădiniţă. Deşi femeia nu a depus încă plângere pe numele educatoarei, Poliţia Capitalei s-a autosesizat în cazul grădiniţei de stat din sectorul 2.

Dacă educatoarea va fi găsită vinovată riscă amendă sau închisoare de la o lună la şase luni.

Mai multe articole despre:
grădiniţă poliţie educatoare