MENIU

Anchetă după moartea fiului de procuror care s-a sinucis cu arma tatălui - Noi detalii șocante

Sursa foto: Poliția Română

Apar noi detalii în cazul fiului de procuror care și-a pus capăt zilelor cu arma tatălui. Se pare că motivul sinuciderii ar fi o decepție în dragoste. Petrică Niță a fost găsit împușcat în cap și a murit la spital. Înainte de a comite gestul teribil, i-a trimis tatălui său un mesaj de adio pe telefon. Apelul la 112 a fost făcut chiar de tatăl disperat care l-a găsit întins pe jos. Vă avertizăm că urmează informații care vă pot afecta emoțional! 

Deși era căsătorit și urma să fie tată pentru a doua oară, Petrică Niță nu ar fi putut trece peste o despărțire din trecut. Bărbatul, în vârstă de 31 de ani, a intrat în apartamentul tatălui său, a spart cutia de arme, a luat un pistol și s-a întors la apartamentul său, unde s-a împușcat în cap.

„Este adevărat că acest tânăr a folosit arma, dar a fost o oportunitate, avea gândul și fără armă, găsea alta. Pentru motivație trebuie cautat în istoricul acestui om”, spune Dan Antonescu, specialist criminolog.

Înainte de de a-și pune capăt zilelor, tânărul i-a trimis un mesaj tatălui său pe telefon, în care îl anunța că își pune capăt zilelor cu pistolul pe care i l-a luat din casă. Fostul candidat la șefia DIICOT, procurorul Teodor Niță, a alertat autoritățile, însă a fost prea târziu. 

Bărbatul a fost găsit de tătal său, el este și cel care a sunat la 112. A fost transportat cu semne vitale.

Reporter: Ați auzit ceva?

Administrator de bloc: Absolut nimic. Nici vecinul de deasupra, nici vecinul de lângă.

Reporter: Stătea de mult în chirie aici?

Administrator de bloc: De astă-vară. Nu știam cine e.

Echipajul medical ajuns la fața locului a descoperit că glonțul a intrat și e ieșit din craniu. Tânărul de 31 de ani a fost intubat și ventilat de urgență. Însă, după aproape o oră, acesta a murit.

Fiul procurorului era de profesie executor judecătoresc. Potrivit apropiaților, acesta nu avea datorii sau probleme financiare.

Procurorii au preluat cazul și urmează să stabilească ce a condus la această tragedie. 

Mai multe articole despre:
fiu procuror mort sinucidere constanta