MENIU

Anchetă de amploare după nunta cu 350 de persoane, socrilor li s-a făcut rău! Polițiștii îi caută pe cei 350 de invitați

Este anchetă de amploare după nunta cu 350 de invitați. Au fost percheziții la casa familiei fostului șef de Poliție Bihor și la localul unde a fost organizată nunta. Asta după ce mireasa a fost confirmata cu covid-19.

Potrivit presei locale, percheziţiile au fost dispuse în contextul în care organizatorii petrecerii au refuzat să predea lista cu toţi invitaţii, iar poliţiştii au fost obligaţi să oprească nunta şi să legitimeze la plecare persoanele prezente.

Au avut loc percheziţii la patru adrese în cadrul unui dosar penal instrumentat de poliţiştii bihoreni sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, a confirmat ofiţerul de presă al Poliţiei Bihor, Ioana Lascău, pentru ebihoreanul.ro.

Potrivit sursei, la vila fostului adjunct al şefului Poliţiei Bihor, Eugen Boc, joi seară a fost chemat şi un echipaj al SMURD Bihor, pentru a acorda ajutor medical soţiei acestuia, care ar fi făcut un atac de panică. Eugen Boc (socrul) a spus că soția sa a avut un atac de panică după ce întreaga situație a devenit publică, iar presa a publicat informații despre ancheta în acest caz. ”A fost nevoie să chem SMURD-ul ca să o ajute să își revină. Trei ore au stat medicii lângă ea. I-am rugat să nu o ducă la spital, ci să o trateze acolo, acasă”, a spus Boc.

Mai multe articole despre:
nunta 350 invitati bihor