MENIU

Anca Alexandrescu, reacție după nunta de 2 milioane de euro a fiicei lui Mircea Geoană: "Mi se pare absolut grețos"

Anca Alexandrescu

Anca Alexandrescu a comentat la Realitatea PLUS modul în care Mircea Geoană profită electoral de nunta fiicei sale, dar în același timp etalează în fața românilor bogația de care dispune. Nunta fiicei lui Mircea Geoană ar fi costat 2 milioane de euro.

Mircea Geoană a publicat o serie de fotografii de la nunta fiicei sale care ar fi costat 2 milioane de euro și a avut loc tocmai la Veneția.

"Mi se pare o sfidare la adresa românilor parada pe care o face Mircea Geoană cu nunta fiicei. Mi se pare absolut grețos să folosești asemenea eveniment că să îți pregătești candidatura. 

Eu mi-am exprimat dezaprobarea într-un comentariu pe pagina de Facebook a domnului Geoană. Am înțeles că au foarte mulți bani dar nu trebuie să se afișeze așa în față românilor.

Mi-a răspuns doamna Geoană care m-a jignit, mi-a spus că sunt penibilă. Penibili sunt ei. Am întrebat-o când se întoarce fratele domniei sale în țară că să își execute pedeapsa.

Este de notorietate faptul că Mircea Geoană și-a creat în jurul sau un grup cu care pregătește alegerile din 2024, grup din care face parte și domnul Șucu. Sunt niște oameni care deja sunt angajați în această campanie pentru domnul Geoană. 

Le urez fericire celor 2 tineri dar mi se pare deplasat să folosești un asemenea eveniment pentru a-ti face campanie. Puțină modestie n-ar strica.", a spus Anca Alexandrescu.

Mai multe articole despre:
anca alexandrescu mircea geoana