MENIU

Anca Alexandrescu, prima reacție după eliberarea lui Cristian Rizea: "Mă bucur pentru el și familia lui. Vom avea noi dezvăluiri"

Anca Alexandrescu

Anca Alexandrescu a comentat în direct la Realitatea PLUS eliberarea lui Cristian Rizea. Jurnalista a anunțat că urmează noi dezvăluiri.

Cristian Rizea a fost eliberat din penitenciar în Republica Moldova. El a intrat în direct la Realitatea PLUS și a făcut deja o serie de dezvăluiri, printre care și faptul că se dorește răpirea sa și aducerea în România.

Anca Alexandrescu a comentat și ea situația fostului parlamentar și a mărturisit că vor urma noi dezvăluiri care să zguduie lumea politică din România și Republica Moldova.

"Eu am mai vorbit cu Cristian Rizea și când a fost arestat. M-a sunat din penitenciar, mi-a trimis și scrisori, am fost în legătură cu avocațîi săi care au intrat în direct și în emisiunea mea și au vorbit despre abuzurile care s-au făcut asupra să.

 
Vreau să îi spun lui Cristi că mă bucur mult pentru el și pentru familia lui că e liber, așa cum trebuia să fie de multă vreme. Noi am prezentat abuzurile la care a fost supus, au fost niște momente cumplite, așa cum noi am relatat, dosarul a fost plimbat dintr-o parte în altă tocmai că el să fie judecat de un anumit judecător.
 
Vom avea noi dezvăluiri, telespectatorii emisiunii au întrebat în permanentă de el, am prezentat și scrisorile pe care el ni le-a trimis. DIn prima clipă când a început interviurile la Culisele Statului Paralel că își asumă tot. El și-a dobândit cetățenia în mod legal, a demonstrat cu acte", a declarat Anca Alexandrescu.