MENIU

Anca Alexandrescu, noi dezvăluiri bombă despre Ponta. Legătura cu listele europarlamentare făcute de Dragnea și Voiculescu

Anca Alexandrescu, noi dezvăluiri bombă despre Ponta. Legătura cu listele europarlamentare făcute de Dragnea și Voiculescu

Noi dezvăluiri bombă făcute de Anca Alexandrescu la Realitatea Plus, în contextul prezentării documentului secret pe care i l-a dat, personal, Victor Ponta, în 2015. Este vorba de o notă informativă cu care Ponta, premier pe atunci, încerca să-l compromită pe procurorul Jean Ucheșelu, care îl ancheta în dosarul “Turceni-Rovinari”.

Realizatoarea Realitatea Plus a dezvăluit cum a ajuns Chris Terheș pe o poziției eligibilă pe listele PSD pentru europarlamentarele din 2019. Terheș este cel care, cu doi ani înainte, în numele Romanian Community Coalition, a reclamat la Parchetul General exact informațiile din nota internă a Ministerului Justiției, referitoare la Uncheșelu, prezentată de Anca Alexandrescu.

“A fost pus pe listă pe înțelegerea lui Liviu Dragnea cu Dan Voiculescu, alături de Carmen Avram și Maria Grapini,” a precizat jurnalista Realitatea Plus, infirmând astfel informația că Terheș ar fi fost pus al patrulea pe listele PSD pentru europarlamentare la solicitarea lui Aurelian Pavelescu.

Explicația apare după minutul 2:05 (aprox.)

Mai multe articole despre:
anca alexandrescu ponta voiculescu dragnea terhes