MENIU

Amestecul magic care vindecă toate bolile. Se prepară cu doar 2 ingrediente ieftine

<p>Toți trebuie să avem &icirc;n casă acest ulei: vindecă acneea, herpesul, durerile &icirc;n g&acirc;t și infecţiile</p>

Cei mai mulți oameni aleg să cumpere și să folosească medicamente atunci când au orice fel de problemă de sănătate. Asta nu e bine, pentru că medicamentele prescrise își vor pune întotdeauna amprenta asupra sănătății voastre. Ar trebui să utilizați alternative naturale, care au aceleași efecte benefice (uneori chiar mai bune) dar nu au niciun efect secundar. Acest remediunatural pe care îl propunem elimină durerea, este foarte simplu și ușor de făcut. Trebuie doar să urmezi instrucțiunile!

Veți avea nevoie de următoarele ingrediente:

10 linguri de sare de înaltă calitate
20 linguri de măsline

Indicații:

Trebuie doar să se amestecă ingredientele menționate mai sus, într-un recipient de sticlă. Sigilează recipientul bine și lasă-l timp de 2 zile. După aceste 2 zile, remediul este gata de utilizare. Aplică amestecul pe zona afectată dimineața, imediat după ce te trezești. Trebuie doar să masezi ușor, până când este absorbit de piele. În primul rând, puteți începe cu 2-3 minute, apoi se crește treptat timpul. Experții medicali spun că 20 de minute sunt mai mult decât suficient pentru a efectua faza de masaj. La final, ștergeți-vă cu un prosop umed. Si fiți atenți, dacă observați pielea este ușor iritată, ar trebui să aplicați pudră pentru copii, care va ajuta la ameliorarea senzației neplăcute.Vei fi uimiți de rezultate! Imediat după 10 zile, remediul va stimula circulatia și regenerarea musculară în cartilagii și oase. Veți observa schimbări mari în doar 8 până la 10 zile. Dupa acest tratament simplu, durerile de cap nu vor mai fi, pentru că acest remediu vă ajută să aveți un flux sanguin adecvat.

Sursa: elli.ro