MENIU

Amestecul din doar două ingrediente care vindecă zeci de boli și reglează vederea

Catina cu miere de albine

Catina cu miere de albine este un adevărat leac universal. Conține de 10 ori mai multă Vitamina C decât citricele și de două ori mai multă decât faimoasele măceșe.

Conține de asemenea și alte vitamine și elemente precum: A, B1, B2, B6, B9, E, F, K, O, beta caroten, celuloză, fosfor, potasiu, fier, calciu, magneziu. Amestecul dntre miere şi cătină previne cele 33 de boli cauzate de un sistem imunitar deficitar.

Proprietățile antioxidante de la catina cu miere de albine sunt recomandate pentru întărirea sistemului imunitar (poate vindeca orice viroză respiratorie sau răceala).

De asemenea, este recunoscută și pentru beneficiile sănătății ochilor după un consum zilnic de catina cu miere de albine, se arată pe un site de specialitate.

În concluzie este bună pentru întărirea sistemului imunitar, al vederii, întărirea unghiilor şi a firului de păr (bun împotriva căderii părului), a sistemului osos şi respirator şi aşa mai departe… poți spune că este un leac universal bun la toate.

Catina cu miere de albine este foarte indicată pentru tratarea anemiei copiilor, dar și pentru creșterea imunității.

Este important sa le asigurăm copiilor alimente sănătoase, care pot ajută uneori mai mult decât medicamentele.

Dacă ținem cont de faptul că este un fruct cu un conținut foarte ridicat de vitamina C, mai mult decat măceșul și de aproape zece ori mai mult decât citricele, ar fi păcat să nu profităm de proprietățile ei și să le folosim pentru sănătatea copiilor noștri.
 
Iată reţeta:
 
1 kg de fructe de catină
1 kg de miere de albine

Se lasă timp de 9 zile la macerat, vasul acoperit ermetic. Se ia câte 1 sau 2 lingurițe pe zi, dimineața pe stomacul gol. 

Această compoziţie ajută în cazul a peste 30 de boli, printre care problemele cu vederea.

Mai multe articole despre:
Catina miere