MENIU

Amenzi de peste 3.600 lei la o înmormântare cu 18 persoane în Ţăndărei

Foto arhivă

Poliţiştii au aplicat amenzi în valoare de peste 3.600 lei la o înmormântare organizată în oraşul Ţăndărei, la care au participat 18 persoane, potrivit IPJ Ialomiţa.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Ţăndărei s-au sesizat din oficiu, pe 25 aprilie, cu privire la faptul că în oraşul Ţăndărei are loc o înmormântare la care participă un număr mare de persoane, fără a se respecta măsurile de protecţie individuală prevăzute de Legea 55 din 2020.

Evenimentul a fost monitorizat de poliţiştii ialomiţeni, cu sprijinul jandarmilor şi poliţiştilor locali, fiind luate măsuri de asigurare a ordinii şi liniştii publice, precum şi de prevenire a răspândirii COVID-19.

"Astfel, au fost identificate şi sancţionate 18 persoane, printre care organizatorul evenimentului, valoarea sancţiunilor contravenţionale fiind de peste 3.600 de lei. În continuare, se desfăşoară activităţi pentru identificarea şi sancţionarea participanţilor care nu au respectat măsurile pentru prevenirea infectării şi răspândirii virusului SARS-CoV-2", se arată într-un comunicat transmis luni de IPJ Ialomiţa.

Mai multe articole despre:
inmarmantare amenzi tandarei