MENIU

Amenințare FALSĂ cu bombă, pe Otopeni - Apel 112 anunța prezența unui dispozitiv explozibil la bordul unei aeronave

Aeroportul Otopeni

Amenințare cu bombă pe Aeroportul Otopeni. Un apel la 112 a anunțat prezența unei bombe la bordul unui avion. Cercetările ulterioare au arătat că alerta a fost una falsă.

UPDATE: Echipa antitero a executat procedurile specifice, au fost debarcați pasagerii, debarcate bagajele și rescanate, procedura s-a încheiat fără se se confirme apelul.

Pasagerii unei curse aviatice București – Amsterdam au fost debarcați în urma unei alerte cu bombe la bordul aeronavei.

Potrivit acestora, este vorba despre o aeronavă KLM, pasagerii fiind debarcați, în prezent așteptând reluare călătoriei înalonul oficial al aeroportului.

”A fost o amenintare cu bomba prin 112 cum ca ar exista un dispozitiv exploziv la bordul unei aeronave. Echipa antitero a executat procedurile specifice, au fost debarcati pasagerii, debarcate bagajele si rescanate, procedura s-a incheiat in urma cu cateva minute, nu se confirma. Totul va reveni la normal”, a transmis SRI.

La bordul avionului se aflau 87 de pasageri care au fost debarcați. La această oră trupele SRI și Antitero verifică bagajele din compartimentul cargo al aeronavei. Este vorba despre zborul cu indicativul KL1376.

Mai multe articole despre: