MENIU

Ambasadorii Klemm şi Brummell au împărţit mâncare săracilor la Gara de Nord din Capitală

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii, Hans Klemm, şi cel al Marii Britanii, Paul Brummell, au împărţit hrană şi îmbrăcăminte oamenilor fără adăpost, în Gara de Nord din Capitală. Evenimentul a fost organizat de voluntarii de la Asociaţia Umanitară "Casa Ioana".

Am sentimentul că în România oamenii conştientizează din ce în ce mai mult că este nevoie ca fiecare să participe din plin la ceea ce se întâmplă în societate.

"Eu şi colegul meu, Brummel, Ambasadorul Marii Britanii, ne-am gândit că ar fi o bună ocazie să ne arătăm respectul faţă de comunitatea în care locuim acum, cea din Bucureşti.", spune Klemm.

"Trebuie să ne amintim că sunt oameni care trăiesc fără adăpost într-o astfel de situaţie. Eu cred că iniţiativa Organizaţiei “Casa Ioana” de a da o supă, pâine şi ceva bun înainte de Crăciun este o iniţiativă bună.", spune Paul Brumell, Ambasadorul Marii Britanii la Bucureşti.

La numai patru ani, Viorel ştie deja ce înseamnă să meargă flămând la culcare.

Mama lui Viorel mărturiseşte că abia reuşeşte să trăiască de pe o zi pe alta. Nu au locuinţă şi dorm pe unde apucă.

Şi nu este singura în această situaţie.


Voluntarii Organizaţiei "Casa Ioana", alături de cei doi ambasadori au împărţit peste 300 de porţii de supă, dar şi sute de pachete cu geci, pulovere, pantaloni, fulare, şi mănuşi.

Mai multe articole despre:
ambasadori Gara de Nord Paul Brummell Hans Klemm