MENIU

Ambasada Germaniei: Sprijinim principiile MCV. Guvernul României s-a angajat să le implementeze

Ambasada Germaniei: Sprijinim principiile MCV. Guvernul României s-a angajat să le implementeze

Ambasada Germaniei sprijină principiile MCV, bazate pe valorile europene ale statului de drept şi pe care Guvernul României s-a angajat să le implementeze, a precizat, la solicitarea MEDIAFAX, misiunea diplomatică,după ce Camera Deputaţilor a respins cererea DNA privind urmărirea penală a lui Ponta.

"Ambasada Germaniei îşi reiterează întregul sprijin faţă de principiile Mecanismului de Cooperare şi Verificare, bazate pe valorile europene ale statului de drept şi pe care guvernul României s-a angajat să le implementeze", se precizează în răspunsul Ambasadei, remis miercuri.

Misiunea diplomatică reiterează faptul că nu comentează cazuri individuale.

Reacțiile ambasadelor, după votul în cazul Ponta: Toţi cetăţenii sunt egali în faţa legii

Ambasadele au reacţionat în cascadă, marți, la cazul Victor Ponta, după votul dat de parlamentari pentru salvarea premierului. Diplomaţiile occidentale au pledat pentru o justiţie independentă şi pentru continuarea luptei anticorupţie.

Ambasada Olandei reacționează, după votul în cazul Ponta: Evoluțiile din Parlament ridică probleme

La solicitarea Realitatea TV, ambasadele Olandei şi Marii Britanii au insistat că România se află sub monitorizarea specială a Comisiei Europene. Totodată, ambasada Statelor Unite la București a subliniat că toţi cetăţenii sunt egali în faţa legii.

Reacția Marii Britanii după votul pentru salvarea lui Ponta

Mai multe articole despre:
Germania Victor Ponta premier ambasadă