MENIU

Altex a dat startul promotiei de Paste

Altex are o multime de oferte foarte avantajoase puse la dispozitia clientilor online in aceasta saptamana.

Altex – Toate promotiile sunt listate si pot fi vazute accesand URMATORUL LINK.

Altex are o multime de promotii extrem de avantajoase care se deruleaza simultan. Tocmai din acest motiv e important sa gasesti promotia care include produsele ce te intereseaza pe tine.

Noi iti dam o mana de ajutor printre sutele de oferte de la Altex si iti prezentam pe scurt promotiile care se deruleaza in aceasta perioada. Gasesti de la Telefoane, tablete, laptopuri si desktopuri pana la televizoare, electrocasnice mari si mici, espressoare, cosmetice sau produse de ingrijire personala.

Altex – Transport gratuit pentru electrocsanicele mari

Super promotie care te incurajeaza sa-ti achizitionezi electrocasnice mari de calitate si sa le reciclezi pe cele vechi. Altex iti aduce electrocasnicele mari achizitionate si le ridica gratuit pe cele vechi. Transportul ambelor este gratuit in aceasta promotie. Detaliile le gasesti AICI.

Altex – Masini de spalat rufe cu 30% reducere

Masinile de spalat rufe au reduceri la Altex de 30%, dar printre elegasesti si modele cu tot cu uscator, sau uscatoare separat care beneficiaza de aceleasi discounturi impresionante. Studiaza ofertele de AICI.

Altex – Laptop gaming

O oferta speciala au laptopurile dedicate gamingului. Gasesti configuratii extrem de puternice cu reduceri de cate 800 de lei. Practic niciun joc actual nu iti va pune probleme cu laptopurile din cadrul promotiei. Ofertele sunt AICI.

Altex – Electrocasnice Gorenje

O alta promotie interesanta vine strict pentru electrocasnicele Gorenje si din fericire acestea sunt foarte numeroase. Reducerile de pret pentru electrocasnicele Gorenje comercializate de Altex ajung la un impresionant procent de 60%. Iata-le AICI.

Altex – Philips

O alta categorie de produse foarte bune este cea a electrocasnicelor de la Philips. Ele au reduceri la jumatate de pret la Altex in cadrul unei promotii de scurta durata. Stocurile se epuizeaza destul de repede. Ofertele sunt AICI.

Altex – Vortex

Produsele Vortex sunt reduse foarte mult la Altex. Vorbim despre produse de care ai nevoie atunci cand renovezi, scule electrice de toate felurile pe care e bine sa le ai in casa daca esti om gospodar. Uite preturile lor AICI.

Altex – Curatenie

O promotie speciala se desfasoara pentru cei care vor sa faca curatenie in aceste zile. Tot ce ai nevoie pentru o curatenie generala se gaseste la pret redus prin intermediul celor de la Altex.  Totul devine practic mai usor si mai rapid pentru ca gasesti produse de buna calitate.

Altex – Ofertele pentru produse de curatenie le gasesti AICI.

Mai multe articole despre:
null