MENIU

"Altă întrebare!" Prestaţia hilară a ministrului Iordache la conferinţa de presă de la Guvern VIDEO

Florin Iordache, 31 ianuarie, a doua "marţea neagră"

"Marţea neagră", aseară, la Guvern! În ciuda protestelor, Guvernul PSD-ALDE a aprobat, pe şest, ordonanţa care îi scapă de răspunderea penală pe Liviu Dragnea, Gabriel Oprea sau pe Elena Udrea. Ministrul Justiţiei, Florin Iordache, a avut o prestaţie absolut hilară la conferinţa de presă de la Guvern, după adoptarea Ordonanţei pe codurile penale. La întrebările tăioase ale jurnaliştilor, ministrul Iordache a evitat răspunsurile directe şi a trecut mereu la "altă întrebare!"

Premierul Grindeanu a convocat şedinţa de Guvern pe tema adoptării bugetului la ora 19 şi 45 de minute. În aceeaşi şedinţă, Cabinetul a adoptat pe şest şi "elefanţii": graţierea şi amnistia.

În consecinţă, pe viitor vor face închisoare doar vinovaţii de abuz în serviciu care aduc prejudicii mai mari de 200 de mii de lei. Ceilalţi, dacă sunt dovediţi, vor returna doar suma. Ministrul Justiţiei susţine, însă, că nu a făcut altceva decât să pună legea în acord cu deciziile Curţii Constituţionale.

Florin Iordache a avut o prestaţie absolut hilară la conferinţa de presă de la Guvern de după adoptarea Ordonanţei pe codurile penale. La întrebările tăioase ale jurnaliştilor, ministrul Justiţiei a evitat răspunsurile directe şi a trecut mereu la "altă întrebare!"

Redăm mai jos întreaga scenă cu ministrul în faţa jurnaliştilor:

 
 
Mai multe articole despre:
florin iordache