MENIU

Alina Gorghiu îl ironizează pe Tăriceanu: ”Și-a luat țeapă de la PSD”

<p>Alina Gorghiu</p>

Alina Gorghiu, fost președinte al PNL, se amuză pe seama lui Călin Popescu Tăriceanu, despre care spune că și-a luat țeapă de la PSD, deoarece nu are susținerea partidului partener pentru a fi candidat la prezidențiale.

Senatorul PNL îl ironizează pe Călin Popescu Tăriceanu, considerând că acesta a fost umilit de PSD.

”Vai! Cum e asta! Domnul CPT și-a luat țeapă! PSD nu-l susține la prezidențiale. PSD va avea candidat propriu. Toată lumea i-a spus asta domnului CPT de cel puțin un an, dar dansul nu și nu, stau lângă Dragnea și girez toate aberațiile, stau la guvernare cât să decontez toate porcăriile de măsuri ale PSD, suport toate umilințele, inclusiv scorul de la europarlamentare, că PSD îmi va susține candidatura la președinție! Ia uite că realitatea doare. PSD e PSD. Se pare că mai realist decât visătorul CPT”, a scris Alina Gorghiu pe Facebook.

Călin Popescu Tăriceanu este susținut doar de ALDE pentru a candida la alegerile prezidențiale din luna noiembrie. El și-a anunțat deschiderea de a face o alianță cu PRO România pentru prezidențiale, după ce PSD nu a răspuns apelului său de a avea un candidat comun la următorul scrutin electoral.

Alina Gorghiu face și un scenariu referitor la modul în care se desfășoară lucrurile în cadrul partidului de guvernare, spunând că nu ar fi de mirare ca PSD să abandoneze cursa prezidențialelor înainte de turul al doilea.

”Dacă ne uităm la situața politică, ne dăm seama că PSD – ALDE sunt două partide defazate: au rămas în urmă cu o tură de stadion și acum sunt pe cale să fie depășiți de concurenții politici a doua oară. Când trebuiau să accepte recomandările Comisiei de la Veneția pe legile justiției, ei făceau campanie anti – europeană. După 26 mai când trebuiau să-l remanieze pe Meleșcanu, Dăncilă declara în sfârșit că nu mai atacă legile justiției. Acum, când trebuie să înceapă campania pentru alegerile prezidențiale, îl remaniază pe Meleșcanu. Și sunt sigură că atunci când trebuie să se rupă alianța cu ALDE, vor desemna și candidatul la alegerile prezidențiale. Dacă o țin tot așa, nu m-aș mira să abandoneze cursa până la linia de sosire, adică turul 2”.

Mai multe articole despre:
null