MENIU

Alina Gorghiu: „Ar fi păcat să irosim tot efortul pe care l-am depus până acum pentru a reveni la normalitate”

Alina Gorghiu/pagina oficiala de Facebook

Senatoarea PNL de Timiș, Alina Gorghiu, îi încurajează pe cei care nu s-au imunizat împotriva coronavirus să o facă cât mai repede. Într-un mesaj postat pe o rețea socială, aceasta a vorbit despre posibilitatea relurii, de la 1 iunie, a evenimentelor publice și a celor private, dar și despre noile variante pentru cei care nu s-au imunizat încă (vaccinul Johnson&Johnson, centrele drive-thru).

Alina Gorghiu: „Veste bună de la Guvern! O propunere atât de așteptată, care ne ajută să funcționăm normal. De la 1 iunie ar putea fi reluate atât evenimentele publice (precum concertele), cât și cele private (de genul nunților și botezurilor) pentru persoanele vaccinate. O propunere corectă și firească a premierului, la care subscriu. Ar fi păcat să irosim tot efortul pe care l-am depus până acum pentru a reveni la normalitate.

Dacă vrem să ne facem planuri de vacanță și să luăm parte cât mai mulți la evenimente publice și private, soluția este una singură: vaccinarea!  Toti vrem sa meargă economia, toți vrem să stăm lângă oameni vaccinați, care nu risca sa îmbolnăvească pe nimeni.

Resurse în plus, față de cele care le știm deja, sunt: de vineri se deschide vaccinarea fără programare în toate centrele din țară, peste 18.000 de doze de vaccin Johnson & Johnson sunt disponibile pentru medicii de familie din 20 de județe care îşi pot vaccina de acum pacienții. Plus că există și centre drive-thru. Trebuie să fim responsabili pentru a reveni la normalitate!”

Mai multe articole despre:
alina gorghiu vaccinare romania relaxare 1 iunie