MENIU

Alin Cocoș, audiat ca mortor în dosarul asistentelor TV suspectate de proxenetism

Alin Cocoş, fiul omului de afaceri Dorin Cocoş, a fost audiat, vineri, de procurori în calitate de martor, în dosarul asistentelor TV suspectate de proxenetism. Trei dintre cele peste 30 de tinere audiate, ieri, în acest dosar, au fost eliberate sub control judiciar, informează Realitatea TV.

Magistrații de la Judecătoria Sectorului 5 au decis ca Diana Guresoaie, Mariana Despina și Mirela Dumitru să fie eliberate din arestul Politiei Capitalei, unde fuseseră încarcerate pentru 24 de ore, la decizia procurorilor, urmând să fie cercetate sub control judiciar. Cele trei au interdicție de a parasi țara, informează enațional.ro.

Procurorii au anunțat, însă, că vor face apel la decizia magistraților de vineri.

“Cele trei vedete au savarsit o infractiune pentru care legea prevede pedeapsa inchisorii mai mare de cinci ani si, in urma evaluarii gravitatii faptei, se poate constata ca privarea acestora de libertate este necesara pentru inlaturarea unei stari de pericol pentru ordinea publica”, spun procurorii.

Potrivit unui comunicat emis de Poliția Capitalei, "în perioada august 2014 - ianuarie 2015, poliţişti din cadrul Poliţiei Capitalei, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 Bucureşti, au documentat activitatea unei grupări infracţionale, pe linie de proxenetism". Astfel, precizează aceeași sursă, din grupare ar fi făcut parte opt femei, toate prostituate de lux, care ar fi intermediat întreţinerea de relaţii sexuale contra cost pentru alte 25 de tinere, "sumele câştigate fiind în jur de 1.500- 2.000 de euro pentru fiecare raport sexual înlesnit".

Conform anchetatorilor, proxenetele racolau clienţi din cluburile de lux şi întreţuneau cu aceştia relaţii sexuale contra unor sume care variau, de obicei, între 5.000 şi 6.000 de lei. Cu această ocazie, ele spuneau clienţilor că le pot aranja partide de sex contra cost şi cu alte femei, printre care şi unele starlete TV.

Poliţiştii au audiat joi, la Secţia 19, 33 persoane, printre care Simona Traşcă, Daniela Crudu şi sora acesteia, Ana Maria, Mădălina Pamfile, Diana Gureşoaie şi Rellys Tonu.

Mai multe articole despre:
audiere martor Alin Cocoş asistente tv