MENIU

Alexandru Rafila, acuzat că oferă 21 de milioane de euro Organizației Mondiale a Sănătății – Combinații cu banii statului

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Vin acuzații grave la adresa ministrului Sănătății, Alexandru Rafila! Potrivit unui document, aflat pe ordinea de zi a Guvernului, țara noastră oferă 21 de milioane de euro Organizației Mondiale a Sănătății, bani pentru consultanță în schema de sănătate a PNRR. 

Conform documentului, Guvernul adoptă o hotărâre prin care se aprobă acordul de asistență tehnică între țara noastră și Organizația Mondială a Sănătății privind asistența tehnică necesară implementării jaloanelor și țintelor din Planul Național de Redresare și Reziliență.

Totul vine în contextul în care, în PNRR a fost inclusă o listă de spitale care urmează să fie renovate și reabilitate, iar banii vin din acest program. 

„ALERTĂ! ASTĂZI, Guvernul României decide să facă cadou Organizației Mondiale a Sănătăţii 21 de milioane euro, banii de consultanță oferiți pe șest de Rafila! Un grav act de corupție!

Citiți punctul numărul de ordinea 8 de pe ordinea de zi a Guvernului României și vă cruciți!
Rafila nu finanțează niciun spital nou din PNRR dar oferă cadou 21 de milioane de euro pentru foștii colaboratori de la Organizația Mondială a Sănătății!”, a scris deputatul USR Emanuel Ungureanu pe pagina sa de Facebook.
Mai multe articole despre:
Alexandru Rafila bani oms