MENIU

Alexander Adamescu îi dă replica lui Carmen Palade Adamescu

Reprezentanții TNG și Alexander Adamescu răspund acuzațiilor venite din partea avocaților lui Carmen Palade Adamescu.

Spre deosebire de punctele de vedere ale avocaților Dnei Palade, opinii personale neverificate și, pe alocuri eronate (nu Curtea de Apel a soluționat definitiv dosarul de divorț, ci Tribunalul București), familia Adamescu, The Nova Group nu a emis niciun punct de vedere în legătură cu ancheta în desfășurare. Ne-am manifestat doar susținerea pentru aflarea adevărului în legătură cu dispariția unor sume enorme din conturile Unirea Shopping Center.

D-na Palade încearcă, ca de obicei, să arunce spre opinia publică fumigene prin care să distragă atenția de la toate neregulile constatate în perioada în care a exercitat funcții executive în Unirea Shopping Center S.A..

În realizarea acestui scop, dna. Palade vorbește despre o răzbunare a domnului Alexander Adamescu de care, în realitate, acesta este străin, dar și de un singur Raport de inspecție de inspecție din 9 iulie 2018, nu și de inspecțiile fiscale din 2016 și 2017, efectuate de ANAF în perioada în care deținea încă funcția de Director General la Unirea Shopping Center S.A., soldate cu Decizii de impunere a acestei societăți cu peste 53.000.000 Lei.

Tot în realizarea acestui scop, dna. Palade omite să vorbească de contractele pe care le-a încheiat, în numele și pe seama societății, cu societățile deținute de fiul și părinții ei, dar și de alți acoliți ai săi.  

În mod evident, prin intermediul acestui comunicat de presă, dna. Palade urmărește să transmită mesaje codate celor cu care a colaborat la delapidarea Unirea Shopping Center, asigurându-i că va face tot ce este posibil din punct de vedere juridic pentru a-și demonstra nevinovăția și pentru a valorifica drepturile de moștenire.

Ce este cu adevărat josnic, chiar și pentru un om care și-a abandonat soțul muribund în detenție pentru ca apoi să joace rolul soției supraviețuitoare îndurerate, este folosirea unor argumente care vizează acte confidențiale legate de sănătatea lui Alexander Adamescu.

Alexander Adamescu va lupta în continuare pentru a se face dreptate și a se recunoaște că atât moral, cât și juridic, este unicul moștenitor al lui Dan Adamescu.

Mai multe articole despre:
Dan Adamescu alexander carmen palade