MENIU

Alex Pascu, basistul trupei Goodbye to Gravity, a murit. Mesajele sfâșietoare transmise pe Facebook

Alexandru Pascu, basistul trupei Goodbye to Gravity, rănit în incendiul din clubul Colectiv, a murit, miercuri, în ziua în care a fost transferat în Franţa de la Spitalul Floreasca din Capitală.

Alexandru Pascu fusese transferat, miercuri, de la Spitalul Floreasca din Capitală la o unitate sanitară din Franţa.

Basistul trupei Goodbye to Gravity a murit la Paris, unde a ajuns în jurul orei 19.30. El a intrat în stop cardi-respirator. El este cea de-a 51-a victimă a incendiului care a avut loc pe data de 30 octombrie în clubul Colectiv. 

Imediat după ce autoritățile au anunțat decesul tânărului, prietenii și apropiații lui și-au scris regretele pe pagina lui de Facebook. ”Blestemata zi!!! Nu pot sa cred!!! R.I.P. man you will never be forgotten!”, ”O sa ne lipsesti enorm tuturor..”,  ”Drum bun...sa canti frumos acolo sus..”, au fost doar câteva din mesajele sfâșietoare transmise.

Purtătorul de cuvânt al Spitalul Floreasca, dr. Bogdan Opriţa, a spus că aeronava cu care este transportat Alexandru Pascu a plecat, miercuri după-amiază, spre Franţa. 

În urma incendiului din clubul Colectiv, Alexandru Pascu (33 de ani), fiul Anei Pascu, vicepreşedinte al Federaţiei Internaţionale de Scrimă şi preşedinte de onoare al Federaţiei Române de Scrimă, a fost internat, în stare gravă, la Spitalul de Urgenţă Floreasca.

Mai multe articole despre:
club colectiv Goodbye To Gravity Alex Pascu