MENIU

Polițistul bistrițean prins în flagrant când lua șpagă, ARESTAT PREVENTIV

arestare/catuse

Ofițerul bistrițean de poliție judiciară prins în flagrant de procurorii Direcției Naționale Anticorupție (DNA), în timp ce lua șpagă, a fost arestat preventiv, a anunțat realitateadebistrita.net. Ofițerul din cadrul Inspectoratului de poliție al județului Bistrița Năsăud ar fi promis, în schimbul banilor, că va interveni într-un dosar.

 

Magistrații Tribunalului Cluj au admis propunerea procurorilor DNA Cluj, de arestare preventivă a polițistului bistrițean Adrian Crăciunescu, acuzat de luare de mită și trafic de influență.

Decizia nu este definitivă și poate fi contestată în 48 de ore la Curtea de Apel Cluj. Mai multe detalii pe realitateadebistrita.net.

„În perioada 21 mai – 8 iunie 2020, ofițerul de poliție Crăciunescu Adrian ar fi pretins mai multe sume de bani cu titlu de mită de la o persoană, martor, pentru a urgenta cercetările într-o lucrare pe care o avea de făcut în legătură cu o sesizare penală, dar și pentru a interveni pe lângă procurorul de caz pentru rezolvarea unui dosar penal în care soțul persoanei respective are calitatea de persoană vătămată”, potrivit DNA. Citește continuarea pe realitateadinjustitie.net.

Mai multe articole despre:
DNA dosar politist spaga arestat