MENIU

ACCIDENTE ÎN LANȚ pe A2. Au fost implicate 17 mașini. Administratorii autostrăzii, amendați

Un accident în lanţ în care au fost implicate 11 autoturime a avut loc miercuri dimineaţă, pe A2 la ieşirea către centura Capitalei. Alte două accidente au avut loc pe autostrada Bucureşti - Constanţa, la km 10 şi la km 54. În aceste accidente au fost implicate alte 6 mașini. Potrivit secretarului de stat Raed Arafat, 22 de persoane au fost rănite și au primit îngrijiri la fața locului.    

Secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne Raed Arafat a declarat că în accidente au fost implicate 17 maşini, iar 22 de persoane au fost rănite şi evaluate la faţa locului de către echipajele medicale.

Arafat a mai spus că, din cei patru răniţi preluaţi de ambulanţe, unul are fracturi la mâini. În cazul celorlalte persoane evaluate de medici nu a fost necesară transportarea la spital, acestea având răni minore.

Brigada Autostrăzi și Misiuni Speciale a aplicat trei sancțiuni pentru autostrăzi, IPJ Ilfov a aplicat trei sancțiuni, din care una pentru autostrăzi și două pentru DN, IPJ Dâmbovița a aplicat o sancțiune pentru DN, iar Poliția Capitalei a aplicat o sancțiune pentru DN.

Administratorii de sectoare de drum de pe A1, A2 și DNCB au fost sancționați contravențional de către polițiștii rutieri, conform art. 105 pct. 28 din OUG 195/2002.

 

 

 

 


Mai multe articole despre:
null