MENIU

ALERTĂ în Vrancea: Bancomat aruncat în aer de hoți

ALERTĂ în Vrancea: Bancomat aruncat în aer de hoți

Alertă în tot județul Vrancea după ce un bancomat dintr-o localitate vrânceană a fost aruncat în aer, polițiștii suspevctând că hoții ar fi fugit cu o sumă de bani. Ulterior, reprezentanții IPJ Vrancea au anunțat că din bancomatul distrus în urma exploziei u au fost sustrase sume de bani. Oamenii legii încearcă acum să-i identifice pe făptași și sunt filtre în tot județul. Acesta este al optulea astfel de incident petrecut în România în utlima perioadă, informează Realitatea PLUS. 

Potrivit primelor informații, incidentul s-a petrecut în curusul nopții de vineri spre sâmbătă, în centrul comnei vrâncene Păunești.

Locuitorii din zonă spun că au auzit două explozii puternice, apoi au observat un grup de persoane care s-au urcat într-o mașina și au placat în grabă. La fața locului au ajuns imediat mai multe echipajde de poliție, care au demarat cercetările în acest caz.

Deși inițial se credea că din bancomat ar fi fost furați banii, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea au anunţat că, în urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit faptul că din bancomatul distrus în cursul nopţii în comuna Păuneşti nu au fost sustrase sume de bani.

Până în prezet, prejudiciul nu a fost încă stabilit. Politiștii au dispus filtre în tot județul și ii caută și la această oră pe făptași.

Astfel de evenimente nu sunt, din păcate, singulare. Din contră, acestea s-au înmulțit în ultima vreme, cele mai recente dintre ele având loc în Galați, București (Otopeni), Covasna, Arad și Timiș, dar și la Sinaia.

Mai multe articole despre:
jaf bancomat