MENIU

Alertă în reţeaua Mega Image, un lot de fructe confiate a fost retras

Alertă într-un mare lanţ naţional de magazine! Un întreg lot de fructe confiate , distribuit în magazinele Mega Image, a fost retras din cauza suspiciunii că ar fi contaminat cu salmonella, potrivit Antena3. 

Produsele retrase urmează să fie distruse. Reţeaua de supermarketuri le atrage atenţia consumatorilor că ar trebui să nu consume produsul, în cazul în care l-au cumpărat deja.

"Dorim să vă aducem la cunoştinţă că Mega Image a retras de la vânzare produsul 23416 Euro Company Mix Exotiv 100G, număr lot 8302, termen de valabilitate 31.10.2019. Informarea de retragere de la vânzare a produsului provine de la furnizorul Euro Company. Furnizorul Euro Company a iniţiat o retragere a lotului de produs menţionat mai sus, deoarece există o suspiciune de contaminare a acestuia cu bacteria Salmonella. Euro Company menţionează faptul că au fost realizate controale pe toate eşantioanele de materii prime, precum şi a liniilor de producţie şi toate au ieşit conforme, nu s-a confirmat practic prezenţa acestei bacterii, însă se efectuează toate investigaţiile necesare în continuare", se spune în comunicatul Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA).

Cei care au bonul vor primi banii înapoi.

Nu s-a confirmat prezenta acestei bacterii pe lanţul de producţie, însa se fac investigaţii în continuare.

Mai multe articole despre:
alertă salmonella mega image