MENIU

Alertă în județul Brăila: O fetiță de 5 ani a dispărut de acasă vineri seară - Cine o recunoaște să sune la 112 - Semnalmente

Alertă în județul Brăila: O fetiță de 5 ani a dispărut de acasă vineri seară - Cine o recunoaște să sune la 112 - Semnalmente

Este alertă în județul Brăila. O fetiță de 5 ani este căutată de polițiști vineri seară după ce mama sa a anunțat că a dispărut de acasă, potrivit realitateadebraila.net. 

O fetiţă în vârstă de 5 ani, domiciliată în satul Corbeni, comuna Racoviţa judeţul Brăila, a fost dată dispărută de la domiciliu vineri seară. Polițiștii au început căutările după ce mama sa a anunțat că a dispărut în jurul orei 16.00.

Semnalmente fetiță dispărută orașul Ianca, județul Brăila

Fetiţa dispărută are vârsta de 5 ani, înălţime 90 cm, greutate de aproximativ 25 de kilograme, constituţie slabă, păr blond lung, ochi căprui.

La momentul dispariţiei, aceasta era îmbrăcată cu pantaloni albaştri, bluză de trening verde şi papuci de gumă roz.

Potrivit IPJ Brăila, vineri, în jurul orei 19:11, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Ianca au fost sesizaţi prin apel 112 de către o femeie, din satul Corbeni, comuna Racoviţa, cu privire la faptul că fiica sa, Vladov Valentina-Ionela, în vârstă de 5 ani, a dispărut de la domiciliu, în jurul orei 16:00 şi nu a mai fost găsită.

Au fost constituite de îndată echipe operative mixte, formate din poliţişti, jandarmi, pompieri şi poliţisti de frontieră, care desfăşoară activităţi de căutare a minorei.

La activităţile de căutare participă voluntar cetăţeni, reprezentanţi ai autorităţilor publice locale şi Asociaţia de voluntari "4×4 Rescue". De asemenea, pentru căutări, sunt folosite de poliţisti trei binocluri cu termoviziune şi câine de urmă.

Poliţiştii fac verificări în satul Corbeni şi localităţile limitrofe.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.