MENIU

Alertă dispariție copil în Bacău. UPDATE: Adolescenta a fost găsită

Din fericire, adolescenta a fost găsită rapid/ Foto: Inquam Photos

Poliția Română a emis o alertă la nivel național după dispariția unei adolescente de 15 ani, din Bazău. Din fericire,În urma activităților specifice desfășurate cu operativitate de polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Bacău, minora a fost identificată în municipiul Bacău. 

În acest moment, aceasta se află la sediul Poliției municipiului Bacău, pentru audieri, în vederea lămuririi tuturor circumstanțelor dispariției.

 

STIREA ORIGINALA

La data de 10 februarie, în jurul orei 13.45, dispeceratul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău a fost sesizat, prin apelul unic de urgență 112, cu privire la dispariția unei minore, respectiv, Stănescu Ileana, în vârstă de 15 ani.

 

Din cercetări a reieșit faptul că, la data de 10 februarie a.c., în orașul Târgu Ocna, minora ar fi fost urcată într-un autoturism, împotriva voinței acesteia, de către două persoane necunoscute, plecând cu aceasta într-o direcție necunoscută.

S-a declanșat mecanismul „Alertă răpire copil”, constituindu-se celula de criză.

Au fost inițiate ample căutări, mai multe echipaje din județ efectuând verificări, în vederea depistării minorei.

Semnalmente: 1,60 înălțime, 55 de kg, ochi căprui, păr roșcat.

La momentul dispariției, aceasta era îmbrăcată cu geacă neagră și fustă de culoare deschisă.


Persoanele care pot furniza informații, care să conducă la depistarea minorei în cauză sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze
 numărul unic de urgență 112.

 

Mai multe articole despre:
alerta dispatiei copil bacau fata 112