MENIU

Alertă falsă cu bombă la Piatra Neamț. Circulația a fost reluată

Suspiciune de atac cu bombă, joi dimineață, în municipiul Piatra Neamț. Poliția a găsit un bagaj suspect pe o țeavă de gaz din zona Peco de lângă centrul comercial Petrodava. Alarma s-a dovedit a fi falsă. 

UPDATE: Alerta cu bombă din municipiul Piatra Neamț a fost ridicată în jurul orei 10,22 după ce proprietarul genții abandonate într-o benzinărie a fost identificat, a declarat, pentru AGERPRES, subinspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.

Cea care a abandonat geanta este o persoană fără adăpost din municipiul Piatra Neamț. A pus geanta acolo și a plecat să caute prin gunoaie cu ideea că se va întoarce să o recupereze. Alerta cu bombă a fost ridicată, dar echipele SRI continuă procedurile', a afirmat subinspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.

Joi dimineață, o patrulă de ordine publică a descoperit o geantă abandonată pe o cutie de protecție a gazelor naturale din fața unei stații de carburanți din centrul municipiului Piatra Neamț.

Perimetrul a fost închis traficului rutier pe o rază de 500 de metri, dar pietonii s-au putut apropia la circa 100 de metri.