MENIU

Alertă: Avion cu pasageri evacuat de Serviciul Secret American - S-a luat în calcul posibilitatea unui atentat terorist

Avion Emirates

Un avion al companiei Emirates s-a întors la Atena la scurt timp după decolare, în urma unui avertisment venit din partea CIA. La bordul aeronavei se aflau 228 de pasageri și 18 membri ai echipajului. Situația este una controversată, pentru că se ia în calcul inclusiv ipoteza unui atentat. 

Avionul decolase din Atena cu destinația New York. Acesta s-a întors la aproximativ 45 de minute după ce a decolat, însoțit de două avioane de vânătoare F-16 ale forțelor aeriene grecești.

Pasagerii au fost informați că este vorba despre o problemă tehnică, însă au fost rugați să coboare cu tot cu bagaje, o practică neobișnuită în astfel de cazuri. Zborul a fost verificat de membri ai Serviciului grec de Antiterorism. Avertismentul a venit chiar din partea CIA, susține presa grecească.

Cu puțin timp înainte de întoarcerea avionului, o altă aeronavă Emirates, cu destinația Dubai, a fost verificată pe aeroportul din Atena înainte de a decola. Autoritățile nu au identificat nicio persoană suspectă, iar avionul a plecat după o întârziere de aproape cinci ore. 

Mai multe articole despre:
avion emirates atentat terorist