MENIU

Alertă alimentară! Produs cu substanţe nocive, restras din magazinele unui cunoscut lanţ comercial din România

Alertă alimentară! Produs cu substanţe nocive, restras din magazinele unui cunoscut lanţ comercial din România

A fost emisă alertă alimentară! S-a dispus retragerea de urgență din magazinele din întreaga țară a produsului ,,dmBio rondele de orez cu zmeură 8luni+ ECO 35g”! Produsul este comercializat de retailerul DM și se găsește în mai multe locații din țară.

Retailerul deja a publicat lista magazinelor din România unde produsul „dmBio rondele de orez cu zmeură 8luni+ ECO 35g” din lotul 157 a fost retras. Pe această listă se regăsesc și magazinul localizat în mall-ul din Târgu Jiu, dar și cel situat în zona Victoriei pietonal. Primele informații transmise de reprezentanții magazinului arată că sunt afectate doar articolele din lotul NL 157, mai precis cele care au data limită de consum 04.06.2024.

„Motivul retragerii: nu se poate exclude faptul că articolele individuale cu data limită de consum menționată mai sus pot avea un conținut ridicat de aflatoxine. Aceste substanțe pot fi dăunătoare pentru sănătate dacă sunt consumate pentru o perioadă lungă de timp. Aflatoxinele sunt produse metabolice, care provin din diverse ciuperci de mucegai”, transmit producătorii.

Consumatorii sunt sfătuiți să returneze produsul nedeschis sau deja deschis la orice locație a retailerului DM. Prețul de achiziție va fi rambursat chiar și fără prezentarea bonului fiscal. Produsele pot fi returnate până pe data de 15 septembrie 2023.

Mai multe articole despre:
produs alerta alimentara