MENIU

Alegeri trucate la FRF? Înregistrări bombă de la o şedinţă secretă cu Răzvan Burleanu

Foto: gsp

"Nu contează cine votează. Contează cine numără voturile!" Așa se fac jocurile la FRF. Cel puțin asta reiese din înregistrările publicate în lanț de Gazeta Sporturilor. Este vorba despre felul în care Răzvan Burleanu și staff-ul său au regizat până la cele mai mici detalii Adunarea Generală de alegeri din data de 18 aprilie.

Întrunirea a avut loc cu 24 de ore înainte de scrutinul din 18 aprilie. Potrivit înregistrărilor publicate de Gazeta Sporturilor, 13 oameni s-au strâns la Casa Fotbalului și au discutat despre componența comisiei de numărare a voturilor pentru alegerea președintelui, iar subiectul legat de Viitorul lui Hagi prezintă o atenție deosebită.

Burleanu insistă să primească listele cu agitatori, se preocupă ca o parte dintre ei să facă parte din lista oamenilor care contabilizează voturile.

Şeful FRF și candidatul din acel moment are câteva intervenții punctuale atunci când oameni din echipa sa, în frunte cu secretarul general adjunct Gabi Bodescu, vin cu idei dincolo de lege.

Tactica din Ziua Z reiese din vocile participanților: blândețe și înțelegere față de prieteni dacă apar situații neprevăzute la cazare sau în sală, strictețe maximă în situația în care inamicii nu respectă la virgulă regulile de organizare.

Burleanu insistă să primească listele cu agitatori, se preocupă ca o parte dintre ei să facă parte de pe lista scrutătorilor, oamenii care contabilizează voturile pe chestiunile anterioare alegerii președintelui. Îl interesează inclusiv ca în comisia de numărare a voturilor să fie persoane apropiate, chiar dacă sunt nominalizate acolo din postura celor care i-au dat adeziuni lui Lupescu, Pușcaș sau Drăgan.

Mai multe articole despre:
FRF Razvan Burleanu