MENIU

ALEGERI PREZIDENŢIALE TURUL 2 DIASPORA. Meleşcanu nu mai votează la Paris, ci la Bucureşti

<p>Alegeri prezidenţiale 2014, turul 2</p>

ALEGERI PREZIDENŢIALE TURUL 2 DIASPORA. Ministrul Afacerilor Externe Teodor Meleşcanu va vota la Bucureşti, în ciuda faptului că, acum câteva zile, anunţa că îşi propune să voteze la Paris.

ALEGERI PREZIDENŢIALE TURUL 2 DIASPORA. Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Meleşcanu, va vota la Bucureşti, deşi în urmă cu câteva zile anunţa că intenţionează să voteze la Paris.

"La turul II, vom participa la alegeri în străinătate și toată conducerea MAE, în frunte cu ministrul, care și-a propus să voteze la Paris, unde am înțeles că au fost cele mai mari probleme, cu secretarii de stat care vor fi la Viena, la Chișinău, la Munchen, acolo unde este nevoie", anunţa Meleșcanu, într-un briefing de presă, la Palatul Victoria, pe 11 noiembrie.

În ziua votului, Meleşcanu şi-a schimbat decizia. "Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Meleşcanu, va vota la orele 17.00 la Liceul Nicolae Tonitza din Bucureşti", a anunţat un comunicat al MAE.

Ministrul de Externe, Teodor Meleşcanu, anunţase dimineaţă că nu va vota la Paris, pentru că ar însemna că ”privează” un alt român din comunitatea de acolo de posibilitatea de a-şi exercita dreptul de vot. De menţionat că, la sosirea lui Meleşcanu la ambasada României de la paris, acolo unde era formată o coadă uriaşă, alegătproo au început să protesteze şi să strige "Jos Ponta!".