MENIU

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Boc: Am votat pentru o Românie modernă și frumoasă

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Boc: Am votat pentru o Românie modernă și frumoasă

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a declarat că prezența bună la urne din dimineața votului arată că românii și-au asumat responsabilitatea și că sunt într-adevăr dornici să participe la desemnarea unui nou președinte al României.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. 'În primul rând, mă bucură faptul să văd o prezență foarte bună la vot. Asta înseamnă că românii sunt responsabili și doresc într-adevăr să participe la alegerea viitorului președinte. O participare destul de substanțială și pe lista suplimentară, care, la prima vedere, sper să fie de bun augur, sper să nu fie un alt semn. Am votat pentru o Românie modernă, pentru o Românie frumoasă', a spus Boc.

Primarul a atras atenția asupra faptului că secțiile de votare au fost dotate pentru această zi a alegerilor cu urne noi. Municipalitatea a optat pentru realizarea unor urne confecționate din plexiglas transparent.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. 'Am vrut să fie o surpriză aceste urne și am optat pentru transparența totală', a spus Emil Boc în momentul în care a depus votul său în urnă.