MENIU

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Oamenii stau la cozi pentru buletine

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Oamenii stau la cozi pentru buletine

Săptămână de foc la serviciile de evidenţă a populaţiei. Sute de persoane aglomerează ghişeele instituţiei. Pentru a fi siguri că vor avea cărţi de identitate înaintea alegerilor, oamenii stau cu noaptea în cap la coadă, întocmesc liste şi împart bonuri de ordine.

Solicitările pentru obţinerea actelor de identitate sau pentru înnoirea acestora pun pe jar reprezentanţii serviciilor de evidenţă a populaţiei. Numărul celor care solicită un document de identitate este în continuă creştere în ultimele săptămâni.

"În această perioadă se constată o creştere a solicitărilor actelor de identitate motivat şi de faptul că se apropie elegerile prezidenţiale din 2 noiembrie in prezent avem solicitari 180/ 200 de cereri, ceea ce putem noi primi şi prelucra.", spune IOAN PRISECARU, şef Serviciul de Evidenţă a Persoanelor Bacău.

Pentru a fi siguri că vor prinde un bon de ordine cu un număr cât mai mic, oamenii vin pe întuneric să facă liste de aşteptare.

Înainte cu o zi, dar şi în ziua alegerilor Direcţtia de Evidenţă a Persoanelor va funcţiona după un program special. Sâmbătă ghişeele vor fi deschide de la ora 8 şi se vor închide la ora 16, iar duminică programul se va prelungi până la ora 21.

Mai multe articole despre:
cozi buletine alegeri prezidenţiale 2014