MENIU

Alege un felinar și află lumina care îți va ghida viața în perioada următoare

Alege un felinar și află lumina care îți va ghida viața în perioada următoare

Alegerile noastre pot fi ghidate de diferite credințe, iar o metodă de a afla care sunt acestea este cea prin care alegem o imagine preferată din mai multe asemănătoare. Această practică se bazează pe ideea că putem intra în contact cu subconștientul nostru prin stimuli vizuali. Alegând unul dintre cele șase felinare, ne putem face  o viziune asupra a ceea ce ne așteaptă în viitorul apropiat.

Fiecare felinar reprezintă potențialele noastre și ne oferă o perspectivă asupra evenimentelor care vor influența viața noastră în anul care a început. Prin alegerea unui felinar din cele șase disponibile, psihologii consideră că ne deschidem către semnificații și înțelesuri ascunse, care ne ajută să descifrăm mesajele subtile ale subconștientului nostru și ale universului. Este o invitație de a ne conecta cu partea noastră mai profundă și de a ne aduce în prim plan înțelepciunea interioară pentru a ne găsi propria cale și a îmbrățișa viitorul cu încredere. 

Ai ales Felinarul Nr.1

Felinarul numărul unu luminează calea celor care au trăit o viață plină de urcușuri și coborâșuri, asemenea potecilor de munte. Ați învățat lecții prețioase de la viață și ați avut parte de trădări din partea unor oameni la care nu v-ați fi așteptat. Cu toate acestea, nu trebuie să vă lăsați copleșiți de trecut, ci să recunoașteți că aceste experiențe v-au făcut mai puternici și v-au pregătit pentru răsplata ce vine acum. Viitorul vă aduce alinare și compensații pentru suferințele îndurate. Este momentul să vă încredeți în noroc, să vă permiteți să vă bucurați de spontaneitate și să vă îndepliniți planurile și dorințele pe care până acum le-ați amânat din frica eșecului. Jucați la loto, riscați și acționați cu încredere, pentru că destul de mult timp ați fost prudenți și reticenți în a urmări visele dumneavoastră.

Ironia sorții. Ana Aslan, obsedată de igienă, a fost răpusă de infecțiile intraspitalicești

Ai ales Felinarul Nr.2

Felinarul numărul doi dezvăluie un viitor marcat de instabilitate pentru cei care l-au ales. Vor apărea câteva încercări neașteptate din partea vieții, menite să evidențieze unde ați greșit până acum. Este important să fiți atenți la cei din jurul vostru și să vă alegeți cu grijă în cine puneți încrederea, deoarece s-ar putea ca suferința să provină de la aceștia. După ce veți învăța aceste lecții transmise de destin, va sosi o perioadă de liniște și stabilitate. Cei singuri vor avea ocazia de a întâlni un partener compatibil, în conformitate cu dorințele lor mai vechi, iar cei care sunt deja implicați într-o relație își vor consolida legătura existentă. Este timpul să fiți atenți la aspectele fundamentale ale vieții voastre și să construiți o bază solidă pentru viitorul vostru.

Ai ales Felinarul Nr.3

Felinarul numărul trei dezvăluie un viitor plin de diversitate și călătorii pentru cei care îl aleg. Veți avea multe căi de explorat în perioada care urmează, unele vă vor aduce bucurii, în timp ce altele vă vor aduce tristețe. Nu trebuie să vă temeți, deoarece fiecare experiență are un scop în viață, iar după ce totul se va liniști, veți experimenta o perioadă de calm în care puteți savura schimbările și veți realiza că totul s-a întâmplat în beneficiul vostru. Cei care au profitat de voi vor dispărea, prieteniile false se vor rupe, iar voi veți atrage prosperitatea în toate aspectele vieții. Este timpul să vă confruntați cu provocările și să căutați noi oportunități și prietenii autentice pe drumul vostru către succesul și fericirea pe deplin realizate.

Miliardarii lumii participanți la Davos au devenit brusc darnici: "Luați-ne banii!"

Ai ales Felinarul Nr.4

Felinarul numărul patru este deosebit în toate privințele, pentru că aduce vestea succesului în toate aspectele vieții. Dacă aveți copii, aceștia vor reuși să găsească un loc de muncă remarcabil care vă va face mândri de ei, sau vor avea succese academice remarcabile. Dacă ați visat să vă schimbați viața și să încercați o nouă carieră, acesta este momentul propice. Toate schimbările care vor avea loc în perioada următoare vă vor aduce fericire și împlinire. Este timpul să ascultați vocea inimii voastre și să urmați ceea ce vă doriți cu adevărat. Lăsați în urmă toate gândurile care vă descurajează și trageți cu încredere înainte pe drumul spre succes și fericire.

Ai ales Felinarul Nr.5

Felinarul numărul cinci este vizibil greu de ales, deoarece aduce cu sine o povară de supărare cauzată de cei din jurul vostru. Poate că unii dintre acești oameni provin chiar din familie, iar ruptura cu ei este dificilă. Cu toate acestea, momentul de acum este cel în care trebuie să eliminați din viața voastră toți acei oameni care vă folosesc, care se ocupă cu bârfe și prietenii care vă caută doar atunci când au nevoie de ceva. Este timpul să vă puneți pe voi în prim plan, iar viitorul vă va răsplăti pentru asta. Nu trebuie să vă simțiți vinovați pentru că vă îndepărtați de cei care vă provoacă suferință. După ce faceți curățenie în jurul vostru, veți găsi fericirea și veți găsi liniștea la care visați.

Ai ales Felinarul Nr.6

Felinarul numărul șase este un simbol al luminii și al curățeniei, aducând fericire și bucurie în viața persoanei care-l alege. Perioadele de suferință și ghinion din trecutul tău vor lua sfârșit, iar în schimb, vei experimenta bucuria care te va însoți pe parcursul multor ani. A venit momentul să te bucuri de toate realizările tale până acum, să privești în jur și să mulțumești lui Dumnezeu pentru tot ceea ce ți-a oferit, chiar și pentru perioadele dificile care au constituit lecții în viața ta. De acum înainte, vei recolta roadele fericirii. Nu lăsa nicio zi să treacă fără să te bucuri de tot ceea ce ai.

Vecinul lui Iohannis din Sibiu își vinde casa. Câți bani trebuie să plătească cei care vor să se învecineze cu președintele

Mai multe articole despre:
felinar subconstient test psihologic psihologi