MENIU

Ajutor de până la 500 de lei pe lună pentru plata facturilor la gaze - Românii care primesc bani pentru a trece peste această iarnă

Foto cu caracter ilustrativ / Arhivă

Românii săraci vor primi ajutor pentru a trece de această iarnă. Începând de astăzi, locuitorii sectorului 6 se pot înscrie pentru a obține ajutorul de încălzire. Cererile pot fi depuse până pe 20 noiembrie, iar ajutoarele vor fi date până în luna martie, anul viitor. 

Autoritățile continuă și în acest an acordarea subvențiilor pentru încălzirea locuinței, cu atât mai mult cu cât ne așteaptă o iarnă grea cu facturi mari la întreținere.

Valoarea ajutorului acordat este între 50-500 de lei pe lună la energie electrică și între 25 și 250 lei lună la gazele naturale. Pentru cei care se încălzesc cu lemne se va acorda un ajutor între 32 și 320 lei pe lună.

Românii care doresc să facă cererile trebuie să știe că acestea se pot depune online, prin poștă, sau personal la sediile din Sectorul 6, pentru că aici înscrierea a început încă de astăzi.

Totodată, ajutorul de încălzire va fi acordat de către autorități până în luna martie a anului viitor, adică pe toată perioada iernii și îl vor primi cei care beneficiază și de ajutorul social.

Cei care vor depune cererile după data de 20 ale lunii vor primi ajutorul începând cu data de 20 ale lunii următoare, iar cei care depun înainte de această dată vor beneficia de ajutorul de încălzire în luna respectivă.

Mai multe articole despre:
ajutor incalzire