MENIU

Ajutor de la stat pentru cuplurile care nu pot face copii. Gabriela Firea: "10.000 de cupluri care au primit aprobare până acum"

Gabriela Firea / Arhivă foto

Unul din cinci cupluri de la noi din țară are probleme cu fertilitatea din cauza alimentației nesănătoase, a stresului, a problemelor de sănătate sau a poluării. Fostul ministru al Familiei, Gabriela Firea, a sărit în ajutorul acestor persoane care vor să devină părinți și a creat un program special pentru ei prin care primesc 15 mii de lei pentru fertilizare și analize. 

"Programul pentru cresterea natalitatii vine exact in sprijinul acestor cupluri care doresc sa aiba copii, dar, din motive medicale, nu au reusit acest lucru pana acum.

15.000 de lei, bani care acopera atat procedura de fertilizare, cat, de asemenea, si toate tratamentele de stimulare.

Cele 10.000 de cupluri care au primit aprobare pana acum sunt in plina procedura medicala si sunt deja cateva zeci de sarcini inregistrate. 

Programul functioneaza pentru intreaga tara. 

Multe cupluri s-au imprumutat la banci, au imprumutat de la parinti, de la prieteni, au ramas cu datorii si poate ca pana la urma sarcina nici nu s-a realizat si au ramas si cu multi bani de dat", a declarat Gabriela Firea, fost ministru al Familiei.

Mai multe articole despre:
ajutor stat cupluri copii fertilizare gabriela firea psd